Niğde Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Niğde Ziraat Odası > Haberler > Başkandan 14 Mayıs Dünya Çiftçileri Günü Mesajı

Başkandan 14 Mayıs Dünya Çiftçileri Günü Mesajı

Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş günü olan 14 Mayıs bütün ülkelerde Dünya Çiftçiler Günü olarak kutlanmaktadır

Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş günü olan 14 Mayıs bütün ülkelerde Dünya Çiftçiler Günü olarak kutlanmaktadır. 
Türkiye de tarım yaşamsal bir sektördür. Topraklarımız işleyerek oluşturduğumuz bu sektör, milletimiz için bir şans ve avantajdır. 
Tarımsal Üretimin sağlıklı bir şekilde sürekliliğinin sağlanması, verimliliğin artması ve dünya pazarlarına ulaşabilmemiz için, devletimizin tarım politikaları ile aldığı önlemler ve uygulamalar çiftçilerimizin en büyük desteğidir. Bu bağlamda Tarım politikalarının değişen üretim koşullarına göre geliştirilmesi ve istikrarlı olması üreticilerimizin refahı için çok önemlidir.
Tarımsal kalkınmada ülke ekonomisinde büyük yeri olan emektar çiftçilerimizin saygılarımı sunarak, Türlü zorluklara rağmen alın teri ile çalışan, fedakârca çaba harcayan çiftçimizin bütün çiftçilerimizin ziraat odalarının ve çiftçi örgütlerinin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü şahsım ve yönetim kurulum adına kutluyor, emeklerinin karşılığını alacağı hak ettiği değeri bulacağı, huzurlu ve kazançlı nice 14 Mayıslar diliyorum.

Veli KENAR

Yön. Kur. Başkanı