Niğde Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Niğde Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN’DAN ÖNEMLİ BİR ATILIM

BAŞKAN’DAN ÖNEMLİ BİR ATILIM

Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli KENAR, 3 adet ziraat mühendisini “Tarımsal Danışman” olarak bünyelerine kattıklarını söyledi.

2014 yılında çiftçilerimize tarımsal konularda rehberlik etmek üzere Niğde Ziraat Odası bünyesinde çalışmaya başlayan bir ziraat mühendisinden sonra bu yıl da “Tarımsal Danışmanlık” hizmeti vermek üzere 3 ziraat mühendisinin daha göreve başladığını belirten Veli KENAR, 2016 yılında çiftçilerimiz daha da yakınında olan bir Ziraat Odası sözü verdi.

Ziraat Odası olarak bütün imkanlarını Niğde çiftçilerinin hizmetine sunduklarını söyleyen Veli KENAR, Ziraat Odası olarak böyle bir yeniliğe öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ziraat Odası Başkanlığının makam odasında atılan imzalarla göreve başlayan tarımsal danışmanlar; Bahçe Bitkileri, Sulama ve Tarla Bitkileri konularında Niğde çiftçilerine hizmet verecekler.

Açıklamasında özellikle tarla ve bahçelerde iş yoğunluğunun fazla olduğu yaz aylarında çiftçilerimizin doğru tarımsal bilgiye ulaşmakta zorluk çektiklerine değinen Veli KENAR, göreve yeni başlayan 3 ziraat mühendisiyle tarlada ve bahçede üreticilerin yanında olacaklarını ve sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulacaklarını söyledi.