Niğde Ziraat Odası > Haberler > Lider Tarım Çocuk Kampından Odamızı Ziyaret

Lider Tarım Çocuk Kampından Odamızı Ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığınca ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine hayatın merkezinde tarım, tarımın merkezinde çocuk ilkesinden yola çıkarak doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak, tarımla buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenilirliği hakkında bilgi vermek amacıyla "Lider Çocuk Tarım Kampı" projesi için; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlemiş olduğu Zahide Sefer İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Odamızı ziyaret etmiştir. Oda Başkanımız Sn. Veli KENAR öğrenciler ile sohbet ederek tarım ile ilgili merak ettikleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyaret sonrası Odamızca öğrencilerimize Başkanımız tarafından hediyeler verilmiştir.