Niğde Ziraat Odası > Haberler > Reflektör Takıyorum Projesi

Reflektör Takıyorum Projesi

Niğde ilinde tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı bölgelerde meydana trafik kazalarını en aza indirmek amacı ile İl Jandarma Kom., İl Emniyet Müd. ile birlikte yürüttüğümüz "Römorkuna Reflektör Tak, Hem Görünür Ol, Hem Gör, Reflektörümü Takıyorum" projesi Sazlıca Kasabasında Sn. Valimizin açılış konuşması ile başlamıştır.

İl Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Niğde ilinde tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı bölgelerde meydana trafik kazalarını en aza indirmek amacı ile İl Jandarma Kom., İl Emniyet Müd. ile birlikte yürüttüğümüz "Römorkuna Reflektör Tak, Hem Görünür Ol, Hem Gör, Reflektörü mü Takıyorum" projesi Sazlıca Kasabasında Sn. Valimizin açılış konuşması ile başlamıştır.

sıra ile 21 köy ve beldede seminer verilecek olup römorkunu getiren çiftçilerimize reflektör dağıtılacaktır.