Niğde Ziraat Odası > Haberler > TARIM VE HAYVANCILIK HEDEFLERI GÖRÜŞÜLDÜ

TARIM VE HAYVANCILIK HEDEFLERI GÖRÜŞÜLDÜ

2016 yılı tarım ve hayvancılık alanında yapılması gereken hedeflerin görüşüldü.
Toplantıya Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli KENAR ile Niğde Tarımsal Birlik Başkanları katıldı.
Vali Kılıç’ın Başkanlığında yapılan toplantıda; 2016 Yılında, Tarım ve Hayvancılık alanında yapılması gerekenler görüşüldü. Bu konuda, İl Özel İdaresi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Niğde Ziraat Odası Başkanlığı, Süt Üreticileri Birlik Başkanlığı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanlığı,  Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanlığı, Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanlığı,  ile Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanlıklarının katılımıyla müşterek hedeflere ulaşmak için yapılan çalışmalar değerlendirildi.