Niğde Ziraat Odası > Haberler > ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 78.YILI ANISINA

ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 78.YILI ANISINA

Mustafa Kemal Atatürk, bir kurtulus destaninin en büyük kahramani olarak sadece tarihe geçmis bir liderdir. Ecdadimizin bize biraktigi en büyük miras olan Vatanimiza sonsuza kadar sahip çikmak bizim en kutsal görevimizdir. Atatürk Milli ekonominin temelini tarima baglamis, yurdun gerçek efendisinin de bu tarimi yapacak köylülerin oldugunu ifade etmistir. Tarimla ugrasanlari ve ugrasmak isteyenleri cesaretlendirmistir. 10 Kasim 1938 yilindan 2016 yilina, 78 yil geçmesine ragmen Atatürk'ü unutmadik. Yönetim Kurulum ve Çiftçilerimiz adina Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, gelecegimize yön veren büyük lider Atatürk ve silah arkadaslarini, vatanin bölünmezligi ugrunda canlarini feda etmis tüm sehit ve gazilerimizi bir kere daha sükran, rahmet ve minnet ile aniyoruz.